AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşafsız yatak görmek

Kahve falında çarşafsız yatak görmek

Kahve falında çarşafsız yatak görmek kudreti ve cesareti bulacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, kişinin esenlik bulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çarşafsız yatak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatak görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil yatak çarşafı görmek girdiği işleri kaybedeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yatak çarşafı görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çarşaf ve yatak görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında kirli yatak çarşafı görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yatak çarşafı görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatak çarşafı değiştirmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir