AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşafın yandığını görmek

Kahve falında çarşafın yandığını görmek

Kahve falında çarşafın yandığını görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, alım gücünde yükselme olacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında çarşafın yandığını gördüyseniz:

  • Boğanın hayalleri ötekilere benzemez, farklıdır.

Kahve falında çarşafın yandığını görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, günlerinin güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın çarşafı görmek emeklerinin boşa gideceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında dantelli çarşaf görmek kötü günlerinden kurtulacağına, mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah yatak çarşafı görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına işaret eder.

Kahve falında çarşaf kaybetmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kirli çarşaf görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çarşaf satmak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında pembe çarşaf görmek dayanışma içinde kalacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir