AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın çarşafı görmek

Kahve falında kadın çarşafı görmek

Kahve falında kadın çarşafı görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yeterli kimse haline geleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında kadın çarşafı gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmeniz veya mevcut durumunuzu yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında kara çarşaflı kadınlar görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine işaret etmektedir.

Kahve falında kara çarşaf giymiş kadın görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına yorulur.

Kahve falında siyah çarşaf giymiş kadın görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çarşaf giyen kadın görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşaflı kadınla konuşmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah çarşaflı kadın görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çarşaflı kadın görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında çarşaflı bir kadın görmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir