AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe çarşaf görmek

Kahve falında pembe çarşaf görmek

Kahve falında pembe çarşaf görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe çarşaf gördüyseniz:

  • Kişisel seçimleriniz nedeniyle bazı konuşmalar yapmanız gerekebilir veya farklı kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında pembe çarşaf görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli çarşaf yıkamak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz dantelli çarşaf görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgan ve çarşaf görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşaf şerif görmek yolunun açık olacağına, istenmeyen bir yolculuğa delalet etmektedir.

Kahve falında kirli yatak çarşafı görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor çarşaf görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına delalet eder.

Kahve falında saten çarşaf görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, beklediklerini duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir