AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaf kaybetmek

Kahve falında çarşaf kaybetmek

Kahve falında çarşaf kaybetmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kişinin daha çok kazanacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulur.

Kahve falında çarşaf kaybetmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çarşafını kaybetmek üzüntülerin sona ereceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında çarşaf kaybetmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, aksiliklerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının çarşaf giydiğini görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çarşaf pike görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kirli çarşaf görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına delalet eder.

Kahve falında çarşaf dikmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çarşaflı kadınlar görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine işaret eder.

Kahve falında yastık ve çarşaf görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir