AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık altında böcek görmek

Kahve falında yastık altında böcek görmek

Kahve falında yastık altında böcek görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, parasına da para ekleyeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, evlenme yolunda adım atacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yastık altında böcek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya maddi başlıklı konularda düşünceli davranmanın olumlu karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında yastık altında böcek görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yastıkta böcek görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında yastık altında yılan görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastık altında altın görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastık içinde altın görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına inanılır.

Kahve falında yastık altına para saklamak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yastık içinde altın bulmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yastık altında bozuk para görmek mal ve rızkın çoğalmasına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir