AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık ve çarşaf görmek

Kahve falında yastık ve çarşaf görmek

Kahve falında yastık ve çarşaf görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yastık ve çarşaf gördüyseniz:

  • Sezgileriniz doğru seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında çarşaf yastık görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yastık ve çarşaf görmek isteklerini yerine getireceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında yastık çarşaf görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalettir.

Kahve falında yastıkta kan görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yastık yorgan toplamak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında lekeli yastık görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastıkla boğulmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine alamet eder.

Kahve falında süs yastığı görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir