AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaf takımı görmek

Kahve falında çarşaf takımı görmek

Kahve falında çarşaf takımı görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, ele güne muhtaç olacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, büyük kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çarşaf takımı gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Kahve falında çarşaf takımı görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz çarşaf ütülemek kısmetinizin açılacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına işarettir.

Kahve falında eşini çarşaflı görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında çarşaflı bayan görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına inanılır.

Kahve falında çarşafla namaz kılmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dağınık çarşaf görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaflı birini görmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çarşaflı adam görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir