AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaf dikmek

Kahve falında çarşaf dikmek

Kahve falında çarşaf dikmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında çarşaf dikmek gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Kahve falında yorgan çarşaf dikmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, bazı radikal kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çarşaf dikmek işlerden hayır gelmeyeceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında mavi yatak çarşafı görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında yeni çarşaf görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına yorulur.

Kahve falında siyah çarşaf giyen kadın görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına işaret eder.

Kahve falında yatak çarşafı düzeltmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, kazanılan paranın artacağına işarettir.

Kahve falında çarşafla uçmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz çarşaf katlamak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, ticaret hayatına atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir