AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaf asılı görmek

Kahve falında çarşaf asılı görmek

Kahve falında çarşaf asılı görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, maddi olarak zayıflayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çarşaf asılı gördüyseniz:

  • Bazı kişilere planlarınızı veya yapmak istediklerinizi anlatmanız zor olabilir.

Kahve falında çarşaf asılı görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ipte asılı çarşaf görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında asılı çarşaf görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipe asılı çarşaf görmek hayırlı işe, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında asılmış beyaz çarşaf görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına işarettir.

Kahve falında asılmış insanlar görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asılmış et görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asılmış birini görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir