AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılı çarşaf görmek

Kahve falında asılı çarşaf görmek

Kahve falında asılı çarşaf görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asılı çarşaf gördüyseniz:

  • Katılacağınız seminer, eğitim veya kurslar ya da çıkılacak seyahatler yeni fırsatların doğmasını sağlayabilir.

Kahve falında ipe asılı çarşaf görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ipte asılı çarşaf görmek arzularına kavuşacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asılı çarşaf görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında asılmış beyaz çarşaf görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, borçlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çarşaf asılı görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında asılı kedi görmek insanların afiyet bulacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını asılı görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında duvarda asılı gelinlik görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir