AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılmış birini görmek

Kahve falında asılmış birini görmek

Kahve falında asılmış birini görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında asılmış birini gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel algılamamanızda fayda var.

Kahve falında camda asılı perde görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına yorulur.

Kahve falında insanları asılı görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, bekarlar için evlenmeye işaret etmektedir.

Kahve falında kasapta asılı et görmek her zaman hak ettiğini alacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına rivayet eder.

Kahve falında ipte asılı insan görmek fakirlerin zenginleşeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asılanı görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında asılı adam görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, üzüntü yaşamaya alamet eder.

Kahve falında asılı beyaz çamaşır görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir