AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarmıha gerilmek

Kahve falında çarmıha gerilmek

Kahve falında çarmıha gerilmek kazançlı bir işe girileceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, de rahatının yerine geleceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çarmıha gerilmek gördüyseniz:

  • Algılarınız açık olsun.

Kahve falında çarmıha gerilmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Kahve falında çarmıh görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, mutluluktan havalara uçacağına alamet eder.

Kahve falında tuttuğu balığı geri bırakmak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işarettir.

Kahve falında geri takla atmak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında işe geri alınmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde geri geri yüzmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, süzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paranı geri almak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmek geri dirilmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir