AnaSayfa / Genel / Kahve falında paranı geri almak

Kahve falında paranı geri almak

Kahve falında paranı geri almak hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında paranı geri almak gördüyseniz:

  • Mutlu bir beraberliğin temelini atmak üzeresiniz.

Kahve falında verilen parayı geri çevirmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında para çalıp geri vermek bol kazançlı günlere kavuşacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çalınan parayı geri almak umutlarını yitireceğine, büyük bir servete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında para almak ve geri vermek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kısmetinin artacağına inanılır.

Kahve falında verdiği parayı geri almak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında para alıp geri vermek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalettir.

Kahve falında verilen parayı geri vermek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, ele geçen kazancın azalacağına delalet eder.

Kahve falında verdiğin parayı geri almak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, hanesine bolluk geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir