AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun su dolduğunu görmek

Kahve falında havuzun su dolduğunu görmek

Kahve falında havuzun su dolduğunu görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında havuzun su dolduğunu gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Kahve falında havuzu suyla doldurmak yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında havuzun su dolduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına delalettir.

Kahve falında havuza su doldurmak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret eder.

Kahve falında havuzu su doldurmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzu doldurmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında havuzun dolduğunu görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, aralarından su sızmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuz doldurmak verilen  sözlerin tutulacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damacanaya su doldurmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir