AnaSayfa / Genel / Kahve falında ders çalışırken görmek

Kahve falında ders çalışırken görmek

Kahve falında ders çalışırken görmek kendisine kızacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, pişman olacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ders çalışırken gördüyseniz:

  • Herşey sizi sinirlendirebilir veya moralinizi bozabilir.

Kahve falında birinin ders çalıştığını görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini ders çalışırken görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ders çalıştığını görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ders çalıştırmak yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ders çalısmak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okulda ders çalıştığını görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun ders çalıştığını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Kahve falında ders çalışırken görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir