AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta dolusu bozuk para görmek

Kahve falında çanta dolusu bozuk para görmek

Kahve falında çanta dolusu bozuk para görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine yorulur.

Kahve falında çanta dolusu bozuk para gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanla görüşememeniz söz konusu olabilir.

Kahve falında çanta dolusu bozuk para görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çuval dolusu bozuk para görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para dolusu çanta görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine delalettir.

Kahve falında çanta dolusu para almak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında bir çanta dolusu para bulmak paraya ve mala kavuşacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında bir çanta dolusu para çalmak başarılarının sürekli olacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine inanılır.

Kahve falında çantalar dolusu para görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir