AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birinden bozuk para almak

Kahve falında ünlü birinden bozuk para almak

Kahve falında ünlü birinden bozuk para almak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında ünlü birinden bozuk para almak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişikliklerin olumlu etkileri olabilir.

Kahve falında ünlü birinden bozuk para almak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, insanların yolunu aydınlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok bozuk para toplamak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk para düşürmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hatalı yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk para avuçlamak evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına alamet eder.

Kahve falında altın ve bozuk para görmek hayata küseceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında cepte bozuk para çıkarmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk para atmak kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine inanılır.

Kahve falında bozuk demir para saymak yeni bir sosyal çevreye girileceğine, gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir