AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ağaç diktiğini görmek

Kahve falında birinin ağaç diktiğini görmek

Kahve falında birinin ağaç diktiğini görmek yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, düşmanların çok üzüleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ağaç diktiğini gördüyseniz:

  • Bir harcama yapacaksınız, pazarlık edin.

Kahve falında ağaç dikip sulamak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ağaç diktiğini görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ağaç diktiğini görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni dikilen ağaç görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında ağaç diktiğini görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalettir.

Kahve falında şeftali ağacı diktiğini görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında erik ağacı diktiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir