AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok bavul görmek

Kahve falında çok bavul görmek

Kahve falında çok bavul görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, elinin darlık içinde kalacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok bavul gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakarsanız hayatta size gülümseyecek.

Kahve falında mavi renk bavul görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine inanılır.

Kahve falında kirmizi bavul görmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında dağınık bavul görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolu bavul görmek hak yolundan ayrılacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş bavul görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına delalettir.

Kahve falında çok bavul görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, büyük zorluklar geçireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının bavulunu görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına alamet eder.

Kahve falında bavul taşıdığını görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir