AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı çiçek ekmek

Kahve falında canlı çiçek ekmek

Kahve falında canlı çiçek ekmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, insanlarla iç içe olacağına delalet eder.

Kahve falında canlı çiçek ekmek gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar, iptaller söz konusu olabilir.

Kahve falında canlı çiçek ekmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında canlı çiçek almak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında canlı çiçek hediye almak sorunların teker teker çözüleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı çiçekler görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı çiçek dikmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı canlı çiçek görmek kazanç kapılarının kapanacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına inanılır.

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, beklenmedik kapıların açılmasına işarettir.

Kahve falında yeşil canlı çiçek görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir