AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı toprağa gömülmek

Kahve falında canlı toprağa gömülmek

Kahve falında canlı toprağa gömülmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalettir.

Kahve falında canlı toprağa gömülmek gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz onunla olan ilişkide kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Kahve falında canlı toprağa gömülmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, riske atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı gömülmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı canlı mezara gömülmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında canlı bebeğin gömüldüğünü görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı gömüldüğünü görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına yorulur.

Kahve falında canlı canlı gömülmek zor zamanlar yaşayacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında mezara canlı gömülmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir