AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı gömülmek

Kahve falında canlı gömülmek

Kahve falında canlı gömülmek işlerinin günden güne azalacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, dostlardan zarar görüleceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı gömülmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında canlı bebeğin gömüldüğünü görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında mezara canlı gömülmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı gömüldüğünü görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında canlı gömülmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı toprağa gömülmek hoş muhabbette olacağına, bir sınavdan geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı canlı mezara gömülmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Kahve falında canlı canlı gömülmek tatsız haberlerin alınacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir