AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara canlı gömülmek

Kahve falında mezara canlı gömülmek

Kahve falında mezara canlı gömülmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara canlı gömülmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, ticari veya özel bir durumunuzu ilgilendiren konularda Başkaları başkasını söylese de, sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında mezara canlı gömülmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı canlı mezara gömülmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında canlı bebeğin gömüldüğünü görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında canlı toprağa gömülmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı gömülmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı gömüldüğünü görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı canlı gömülmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir