AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek

Kahve falında birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek

Kahve falında birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, maddi imkânlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında birinin canlı canlı gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında canlı gömülmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, saadete ereceğine işarettir.

Kahve falında birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı bebeğin gömüldüğünü görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı toprağa gömülmek mutlu ve huzurlu olacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı canlı mezara gömülmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezara canlı gömülmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında canlı canlı gömülmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı gömüldüğünü görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir