AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı canlı gömülmek

Kahve falında canlı canlı gömülmek

Kahve falında canlı canlı gömülmek dertlerinden arınacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, darlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında canlı canlı gömülmek gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalardan kaçmaya çalışmalısınız.

Kahve falında canlı toprağa gömülmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı canlı gömülmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına alamet eder.

Kahve falında mezara canlı gömülmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı gömülmek rahata erileceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında canlı canlı mezara gömülmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı gömüldüğünü görmek helal rızıklara kavuşulacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı bebeğin gömüldüğünü görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, strese gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir