AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı tavşan yakalamak

Kahve falında canlı tavşan yakalamak

Kahve falında canlı tavşan yakalamak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, ayaklandıracağına alamet eder.

Kahve falında canlı tavşan yakalamak gördüyseniz:

  • İlerlemenin söz konusu olduğu durumlarda bir meslektaşınız ya da arkadaşınız paylaştığınız bilgileri size karşı kullanabilir.

Kahve falında canlı tavşan yakalamak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işarettir.

Kahve falında siyah tavşan yakalamak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında yavru tavşan yakalamak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşanı yakalamak geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tavşan yakalamak ticaretinin gelişeceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan yakalamak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına yorulur.

Kahve falında canlı tavşan yemek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, iç sıkıntınızın azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir