AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı tavşan yemek

Kahve falında canlı tavşan yemek

Kahve falında canlı tavşan yemek işlerinin yolunda gideceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, işlerinin günden güne açılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı tavşan yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde kaba veya sorun çıkartmaya eğilimli kişiler olabilir, onları affederseniz, puan kazanabilirsiniz.

Kahve falında canlı tavşan yemek dualarının karşılığını alacağına, giderlerin artış göstereceğine inanılır.

Kahve falında canlı tavşan yakalamak ters giden işlerin normale döneceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı tavşan görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sadaka ya da zekat vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan eti yemek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine alamet eder.

Kahve falında tavşana yemek yedirmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavşana yemek vermek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş tavşan eti yemek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan yemeği görmek sevinç ve mutluluğa, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir