AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan yakalamak

Kahve falında tavşan yakalamak

Kahve falında tavşan yakalamak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan yakalamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercihte bulunma durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında canlı tavşan yakalamak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında tavşanı yakalamak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tavşan yakalamak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, başarısızlığa düşüleceğine yorulur.

Kahve falında tavşan yakalamak çok pişmanlık duyacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına işaret eder.

Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tavşan yakalamak işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru tavşan yakalamak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işarettir.

Kahve falında tavşanın konuştuğunu görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir