AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak

Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak

Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, büyük kazanç elde edileceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı bağlantıları koparabilirsiniz.

Kahve falında yavru tavşan yakalamak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, işinin gücünün de rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, sorunlarını çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah tavşan yakalamak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tavşanı yakalamak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tavşan yakalamak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kul hakkına girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan yakalamak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında canlı tavşan yakalamak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru beyaz tavşan görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir