AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru tavşan yakalamak

Kahve falında yavru tavşan yakalamak

Kahve falında yavru tavşan yakalamak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında yavru tavşan yakalamak gördüyseniz:

  • Kendinizi kaybetmiş ya da aynı noktaya dönmüş gibi hissederseniz dediklerimi hatırlayın.

Kahve falında yavru tavşan yakalamak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tavşan yakalamak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında canlı tavşan yakalamak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, bunun farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan yakalamak almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah tavşan yakalamak fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavşanı yakalamak hayatının çok daha kolay hale geleceğine, rahat bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan yavrusu tutmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir