AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı tavşan görmek

Kahve falında canlı tavşan görmek

Kahve falında canlı tavşan görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında canlı tavşan gördüyseniz:

  • Gelecekle ilişkili akımları takip etmeli, yeteneklerinizi buna göre şekillendirmelisiniz.

Kahve falında canlı tavşan yakalamak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı tavşan yemek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında canlı tavşan görmek hastalanacağına, üzüleceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşanı öpmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet eder.

Kahve falında yavru tavşanlar görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında tavşanın öldüğünü görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında tavşan sütü içmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vurulmuş tavşan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir