AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru tavşanlar görmek

Kahve falında yavru tavşanlar görmek

Kahve falında yavru tavşanlar görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hasretin biteceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, bol muhabbette olacağına, çalışmalarının beğenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru tavşanlar gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni yöntemler geliştirebilir, yeni araçlar kullanmayı öğrenebilir, teni sözleşmelere imzalar atabilirsiniz.

Kahve falında yavru tavşan yakalamak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında yavrulu tavşan görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan yavruları görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah tavşan yavrusu görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavşan yavrusu görmek huzur dolu günler geçireceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü tavşan yavrusu görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru siyah tavşan görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, masraflarının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru tavşanlar görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir