AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan sütü içmek

Kahve falında tavşan sütü içmek

Kahve falında tavşan sütü içmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan sütü içmek gördüyseniz:

  • İşe yarar çözümler bulmanın çözümün dışında da olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında tavşan sütü içmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan sütü görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden süt içmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına işarettir.

Kahve falında çilekli süt içmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ılık süt içmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında yağlı süt içmek engellerden kurtulacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında keçiden süt içmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine inanılır.

Kahve falında çikolatalı süt içmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir