AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini canlı gömmek

Kahve falında birini canlı gömmek

Kahve falında birini canlı gömmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine işaret eder.

Kahve falında birini canlı gömmek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında birini canlı canlı gömmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında canlıyı gömmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında canlı gömmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı insanı toprağa gömmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı bebek gömmek işten eve bir hayat yaşayacağına, başka alanlara yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında canlı canlı mezara gömmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, en büyük acılarının dineceğine rivayet eder.

Kahve falında canlı bebeği gömmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı adam gömmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir