AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı birini gömmek

Kahve falında canlı birini gömmek

Kahve falında canlı birini gömmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı birini gömmek gördüyseniz:

  • Başkaları üzerine baskı kurmamalı veya kendinizin istemediğiniz bir yöne yönlendirilmenize izin vermemelisiniz.

Kahve falında canlı gömmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine alamet eder.

Kahve falında canlı insanı toprağa gömmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı insan gömmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında canlı insanı mezara gömmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına işaret eder.

Kahve falında canlı birini gömmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine alamet eder.

Kahve falında canlı bebek gömmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında birini canlı canlı gömmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı bebeği gömmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir