AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlıyı gömmek

Kahve falında canlıyı gömmek

Kahve falında canlıyı gömmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında canlıyı gömmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu geliştirmenize yardımı dokunabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında canlı canlı mezara gömmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı adam gömmek istediği herşeye kavuşacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine inanılır.

Kahve falında canlı bebek gömmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine tabir olunur.

Kahve falında birini canlı canlı gömmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında canlı insan gömmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında canlıyı gömmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında canlı canlı gömmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında birini canlı gömmek başarılarının ve kazancının artacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir