AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini canlı canlı gömmek

Kahve falında birini canlı canlı gömmek

Kahve falında birini canlı canlı gömmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini canlı canlı gömmek gördüyseniz:

  • Kurallara uymamanız durumunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında canlı insan gömmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı adam gömmek yaşamdan istediklerini alacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet eder.

Kahve falında birini canlı gömmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında canlı canlı mezara gömmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı insanı toprağa gömmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında canlı canlı gömmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı bebek gömmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, malının da eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında canlıyı gömmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir