AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı çiçekler görmek

Kahve falında canlı çiçekler görmek

Kahve falında canlı çiçekler görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, malında azalmaya, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, çok üzüleceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulur.

Kahve falında canlı çiçekler gördüyseniz:

  • Dalgın olabilirsiniz, muhafazakarlığa eğilimlisiniz, fazlaca içe kapanıksınız.

Kahve falında canlı çiçek sulamak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına delalet eder.

Kahve falında canlı çiçekler görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında canlı yeşil çiçek görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde canlı çiçek görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden canlı çiçek almak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı çiçek hediye almak maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, zorluklarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil canlı çiçek görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir