AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanakkaleye gittiğini görmek

Kahve falında çanakkaleye gittiğini görmek

Kahve falında çanakkaleye gittiğini görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında çanakkaleye gittiğini gördüyseniz:

  • Anlattıklarınızı aleyhinize kullanan kişiler olabilir.

Kahve falında çanakkale boğazını görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına alamet eder.

Kahve falında tabak çanak satın almak zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, kariyer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini çanakkale savaşında görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bardak çanak görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında çanakkale askerlerini görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, mevki kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam çanak görmek güzel günler için yaşayacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabak çanak almak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş çanak görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir