AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam çanak görmek

Kahve falında cam çanak görmek

Kahve falında cam çanak görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, mal ve para biriktireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında cam çanak gördüyseniz:

  • Saygınlık göreceksiniz.

Kahve falında cam çanak görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çanak çömlek kırmak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında uydu çanağı görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çanakkale askerlerini görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, hayıflanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardak çanak görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında tabak çanak kırmak iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında bakır çanak görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çanak almak büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir