AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanakkale boğazını görmek

Kahve falında çanakkale boğazını görmek

Kahve falında çanakkale boğazını görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında çanakkale boğazını gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışmanız, dostluklar kurmanız, eski dostlarınızla sık görüşmeniz olasıdır.

Kahve falında çanakkale boğazını görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çanakkaleye gittiğini görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çanakkale şehidi görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tabak çanak kırmak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş çanak görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında kendini çanakkale savaşında görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, endişelerini silip atacağına inanılır.

Kahve falında bardak çanak görmek maddi imkânlarının artacağına, ona kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tabak çanak almak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, muradına eremeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir