AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak çanak görmek

Kahve falında bardak çanak görmek

Kahve falında bardak çanak görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bardak çanak gördüyseniz:

  • Geçmişte belli bir alanda başarı elde edememiş olmanız hiçbir zaman başarılı olamayacağınız anlamına gelmiyor.

Kahve falında bardak çanak görmek itibar kaybedeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş çanak görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uydu çanağı görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakır çanak görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında çanak almak büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine işarettir.

Kahve falında tabak çanak kırmak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabak çanak almak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında çanakkale askerlerini görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir