AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak çanak satın almak

Kahve falında tabak çanak satın almak

Kahve falında tabak çanak satın almak bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında tabak çanak satın almak gördüyseniz:

  • Kesin olarak tembellik isteğine yüz vermeyin.

Kahve falında tabak çanak satın almak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tabak çanak almak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine inanılır.

Kahve falında tabak çanak kırmak çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında çanakkale şehitlik görmek meşakkate düşeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında bakır çanak görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret eder.

Kahve falında uydu çanağı görmek istediği herşeye sahip olacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çanakkale boğazını görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş çanak görmek başarıya ve zafere doymayacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir