AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş çanak görmek

Kahve falında gümüş çanak görmek

Kahve falında gümüş çanak görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında gümüş çanak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Kahve falında gümüş çanak görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet eder.

Kahve falında çanakkaleye gittiğini görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında tabak çanak satın almak eline geçen paraları tutamayacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında çanak çömlek kırmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çanakkale askerlerini görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini çanakkale savaşında görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında bakır çanak görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında demir çanak görmek günahlarına tövbe edeceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir