AnaSayfa / Genel / Kahve falında yelek almak

Kahve falında yelek almak

Kahve falında yelek almak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına yorulur.

Kahve falında yelek almak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Kahve falında siyah yelek görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, kötü gününü de paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında tüylü yelek görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek yeleği görmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında mor yelek görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yelek görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yelek giymek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kot yelek görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında yelek ördüğünü görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir