AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi çanı görmek

Kahve falında keçi çanı görmek

Kahve falında keçi çanı görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi çanı gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, düzenleme, iş ya da iş birliklerinin daha verimli ya da hızlı ilerleyebilmesi için yapılması gerekenlere dair akılcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında keçi çanı görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, işinden evine gidip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında altın çan görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında rüzgar çanı görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çan görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında çan sesi duymak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet eder.

Kahve falında çan fıstığı yemek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına işaret eder.

Kahve falında küçük çan görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında inek çanı görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir