AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuşu arabayla çıkmak

Kahve falında yokuşu arabayla çıkmak

Kahve falında yokuşu arabayla çıkmak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yokuşu arabayla çıkmak gördüyseniz:

  • Maddi veya gayrimenkullerle bağlantılı bir konu her an açıklığa kavuşabilir.

Kahve falında dik yokuşu arabayla çıkmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yokuşu arabayla çıkmak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz arabayla yokuş çıkmak istediği gibi hareket edeceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine işarettir.

Kahve falında arabayla yokuştan çıkmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla yokuş yukarı çıkmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuşa çıkmak terfi edeceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla yokuş çıkmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş yol çıkmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir