AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş çıkmak ve inmek

Kahve falında yokuş çıkmak ve inmek

Kahve falında yokuş çıkmak ve inmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yokuş çıkmak ve inmek gördüyseniz:

  • Sizden, karşınızdakine verdiğiniz önemi kanıtlamanız istenebilir.

Kahve falında yokuş çıkmak ve inmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine alamet eder.

Kahve falında yokuştan inmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine delalettir.

Kahve falında arabayla yokuştan inmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yokuş inmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla yokuş aşağı inmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüsle yokuş inmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik yokuştan inmek daha rahat bir hayatı olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir