AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz arabayla yokuş çıkmak

Kahve falında beyaz arabayla yokuş çıkmak

Kahve falında beyaz arabayla yokuş çıkmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına inanılır.

Kahve falında beyaz arabayla yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Ticari işlerinizi veya yaratıcı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz, harekete geçmeden önce iki kere düşünün.

Kahve falında beyaz arabayla yokuş çıkmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında arabayla yokuşa çıkmak sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla yokuştan çıkmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dik yokuşu arabayla çıkmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuş çıkmak fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuş yukarı çıkmak kısmet bolluğu yaşanacağına, gülen yüzünün solacağına delalettir.

Kahve falında yokuşu arabayla çıkmak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dolmuşla yokuş çıkmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir